corona vaccinatie door de huisarts – Beeker Huisartsenzorg – Waddinxveen
Header afbeelding
Beeker Huisartsenzorg
Kastanjelaan 63 2743BX
Waddinxveen

corona vaccinatie door de huisarts

 

Planning vaccinaties vanuit onze praktijk

 

We krijgen veel vragen van onze patiënten over wanneer zij aan de beurt komen voor een coronavaccinatie.

 

Als huisartsenpraktijk vaccineren wij mensen die geboren zijn in de jaren 1956, 1957, 1958, 1959 en 1960. Ook vaccineren we mensen die het syndroom van Down hebben en geboren zijn in 1960 en ouder en mensen die morbide obesitas hebben en die geboren zijn in 1960 en ouder.

 

Voor de oudere patiënten in onze praktijk die niet mobiel genoeg zijn om naar een priklocatie van de GGD te gaan, bieden wij de mogelijkheid aan om u thuis te vaccineren.

 

Behoort u tot één van deze groepen? Zodra wij voldoende vaccin beschikbaar hebben en u aan de beurt bent, zullen wij u een uitnodiging sturen om gevaccineerd te worden. U hoeft dus geen contact op te nemen met onze praktijk hierover, u ontvangt automatisch van ons een uitnodiging.

 

Alle andere patiënten ontvangen een uitnodiging vanuit de overheid om gevaccineerd te worden door de GGD.

 

Tweede prikronde: heeft u van ons al een eerste inenting gehad? Dan ontvangt u automatisch ook een uitnodiging van ons voor de tweede inenting, die nodig is om u nog beter te beschermen. Dit zal plaatsvinden op 1 juli in de Morgenster kerk

Sterrenlaan 1 in Waddinxveen tussen 14.40 en 16.20

 

 

Restant van de eerste vaccinatie groep krijgt een uitnodiging voor 17 mei voor eerste vaccinatie, vervolg vaccinatie vind plaats op 1 juli , u krijgt hierover nog bericht